A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

День народження святкує депутат Золочівської селищної ради Наговіцина Валентина Олександрівна

День народження святкує депутат Золочівської селищної ради Наговіцина Валентина Олександрівна

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження! Хай сьогоднішнє свято принесе вам безліч позитивних емоцій та неповторних вражень.Бажаємо в будь-яких ситуаціях йти вперед і завжди відчувати себе впевнено! Досягти бажаного рівня життя і професійних успіхів, мати все для радості і щастя!  

09:07 06.05.2018

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО ОДНОРОБІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

ВІДБУЛАСЯ РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО ОДНОРОБІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Сьогодні робоча група, до складу якої увійшли: Золочівський селищний голова Канівець Л.В., начальник управління соціального захисту населення Золочівської райдержадміністрації Лівець В.В., сімейний лікар КЗОЗ «Центр первинної медичної допомоги» Белебеха Л.В, начальник відділу у Золочівському районі Головного управління Держгеокадастру в Харківській області Трофімов В.П. відвідали Одноробівський старостинський округ.

16:04 04.05.2018

ОБРАНО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ "РАЗОМ В МАЙБУТНЄ"

ОБРАНО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ "РАЗОМ В МАЙБУТНЄ"

3 травня 2018 року завершився розгляд міні-проектів розвитку територіальних громад, поданих на обласний конкурс «Разом в майбутнє». Рішенням  Конкурсного  комітету затверджено перелік переможців обласного конкурсу (протокол засідання від 03.05.2018 р. № 4).

10:55 04.05.2018

Робоча поїздка заступника селищного голови

Робоча поїздка заступника селищного голови

28 квітня 2018 року відбулася робоча поїздка заступника Золочівського селищного голови Голованя С.О., начальника відділу культури і туризму Золочівської селищної ради Сопіної О.П., в.о головного лікаря КЗОЗ «Центр первинної медичної допомоги» Тесленко М.А. у Великорогозянський старостинський округ. В ході зустрічі із жителями села Сковородинівки були розглянуті питання про хід медичної реформи в Україні та укладення декларацій по медичному обслуговуванню жителів Великорогозянського старостинського округу. Аматори Сковородинівського сільського клубу підготували чудову, різножанрову концертну програму, в якій взяли участь близько 60 учасників художньої самодіяльності. Бурхливі оплески глядачів були прекрасною нагородою для талановитих людей щедрої сковородинівської землі.

16:08 03.05.2018

З ВИКОНКОМУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

З ВИКОНКОМУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Розглянуто ряд питань щодо соціального захисту громадян, затверджено заходи з благоустрою та підтримки чистоти в населених пунктах територіальної громади, прийнято рішення про очищення лісосмуг, надано погодження фірмі «Посад» на цілодобовий режим роботи, затверджено 4 проекти, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

11:43 25.04.2018

ВІДБУЛАСЯ 6 СЕСІЯ УІІІ СКЛИКАННЯ

ВІДБУЛАСЯ 6 СЕСІЯ УІІІ СКЛИКАННЯ

Відбулася чергова 6 сесія Золочівської селищної ради. До порядку денного було включено 29 питань. У ході сесії затверджено 6 програм, статут та символіку територіальної громади, Положення про звання «Почесний громадянин територіальної громади Золочівської селищної ради», Положення про нагородження Почесною грамотою селищної ради та Подякою Золочівського селищного голови, внесено зміни до бюджету, розглянуто ряд земельних питань.

15:07 24.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних