Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Робочий візит у округ Кінзігталь (Німеччина).

Робочий візит у округ Кінзігталь (Німеччина).

В серпні 2018 року  заступник голови ОТГ Верхогляд Оксана у складі робочої групи управлінців  закладів первинної ланки медицини, представників Харківської експертної групи з підтримки реформування системи охорони здоров’я та представників громадських об’єднань  побувала  з робочим візитом у окрузі Кінзігталь (Німеччина).  Поїздку організували європейські фундації "GIZ" та "U- LEAD".

10:07 28.09.2018

Придбання сучасного сміттєвозу з боковим навантаженням

Придбання сучасного сміттєвозу з боковим навантаженням

Нові можливості об’єднаних територіальних громад  потребують і нових потужностей, а завдяки реформі децентралізації це стало можливим. Законом про децентралізацію передбачена фінансова підтримка громад, що об’єдналися з державного бюджету. Золочівська ОТГ, як найбільша серед громад Харківщини отримала й найбільшу субвенцію,  за кошти якої проведено капітальний ремонт вулиці Клименка в смт. Золочів. Окрім того, ми придбали сучасний сміттєвоз з боковим навантаженням, та ще й сніговим відвалом, щоб робота по очистці не припинялася в будь-яку погоду.  Плануємо залучити  до  діяльності з вивезення твердих побутових на території ОТГ наше КП «Золочівкомунсервіс». Для цього вже внесли зміни до штатного розпису, виділили кошти на придбання контейнерів для роздільного збирання відходів. Сподіваємося  на розуміння жителів ОТГ та їх відповідальне ставлення до чистоти нашої спільної  домівки.  

09:59 28.09.2018

День народження святкує Литовченко Наталія Вікторівна!

День народження святкує Литовченко Наталія Вікторівна!

Бажаємо міцного здоров’я Вам на многії літа, благополуччя, щедрої долі, творчої наснаги у відповідальній роботі в громаді Золочівської селищної ради! Нехай Ваша енергійність, душевність і людяність привертають до Вас тих, хто працює і спілкується з Вами, й завдяки цим людським якостям у Вас з’являються нові друзі.

08:38 25.09.2018

У рамках відбору до участі у програмі DOBRE відбулися збори

У рамках відбору до участі у програмі DOBRE відбулися збори

18 вересня у приміщенні будинку культури Золочівської селищної ради відбулися збори громадян у рамках відбору до участі у програмі DOBRE.  За результатами розгляду заявок селищна рада увійшла до числа фіналістів і мала організувати збори представників усіх старостинських округів і самого селища. На заході громада визначилася з проектом, який реалізовуватиметься в першу чергу, у разі співпраці з іноземними партнерами. За результатами голосування було обрано проект "Еко-Золочівщина", яким передбачено придбання сміттєвих баків, в тому числі і для роздільного збору ТПВ.  Тепер чекаємо висновку і сподіваємося на позитивний результат.

13:34 19.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних