Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбувся тренінг.

Відбувся тренінг.

В приміщенні Золочівської селищної ради відбувся тренінг на тему «Відкритий бюджет: механізми підвищення прозорості та залучення громадськості» за участю радника з питань фінансів Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування» Гончаренко Марини Василівни. У даному тренінгу участь взяли в.о.старост старостинських округів, депутат селищної ради, представники відділів об’єднаної територіальної громади та районних організацій.

14:08 13.09.2018

Відбулася 10 сесія Золочівської селищної ради

Відбулася 10 сесія Золочівської селищної ради

Відбулася десята сесія Золочівської селищної ради. Золочівська селищна об’єднана територіальна громада будується, розвивається всебічно, а тому на розгляд було винесено багато нагальних питань. Зокрема, внесено зміни до програми реформування і розвитку житлово - комунального господарства, до Плану соціально - економічного розвитку Золочівської селищної ради на 2018 - 2020 роки. Внесено зміни до рішення селищної ради про селищний бюджет на 2018 рік. Прийнято рішення, які стосуються діяльності комунальних підприємств Золочівської селищної ради, галузей освіти, житлово - комунального господарства. Для повної реалізації громадянами територіальної громади своїх прав затверджено Положення про загальні збори (конференції) членів територіальної громади; про громадського Уповноваженого Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади з прав дітей і підлітків (дитячого омбудсмена); про місцеві ініціативи Золочівської селищної територіальної громади. Розглянуто земельні, питання про надання громадянам, які опинилися у скрутному становищі, матеріальної допомогита та інші, з яких прийнято відповідні рішення ,

10:11 28.08.2018

Проведені заходи з нагоди 75-ї річниці визволення селища Золочів від нацистських загарбників

Проведені заходи з нагоди 75-ї річниці визволення селища Золочів від нацистських загарбників

В об’єднаній територіальній громаді пройшли заходи з нагоди 75-ї річниці визволення селища Золочів від нацистських загарбників. Ветеранів тепло і щиро привітали Золочівський селищний голова Канівець Л.В., голова Золочівської РДА Гурін І.М. та голова Золочівської районної ради Заболотний Ю.М. Відбулося покладання квітів до пам’ятних місць у Золочеві. Ми щиро завдячуємо всім, хто визволяв наше рідне селище від ворога та низько схиляємо голови перед пам’яттю загиблих.

15:45 06.08.2018

Святкувала вся громада!

Святкувала вся громада!

Вчора святковому дійству в центрі Золочева не було меж. Об’єднана територіальна громада святкувала свою першу річницю. Дійсно, святкувала вся громада! Від наймолодших, ровесників громади!

08:58 06.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних