Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Із  Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці

Із Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці

Від імені депутатського корпусу Золочівської селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю із Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці! Ці свята є невід’ємною складовою духовного розвитку та становлення нашої держави. Пресвята Богородиця у всі часи визнавалась заступницею та покровителькою народу України, а козацтво, однією з найяскравіших сторінок нашої історії й сьогодення. В цей світлий день бажаю козацького здоров’я, родинного щастя, сімейного затишку, невичерпної енергії, миру та незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!  Нехай Богородиця накриє й збереже неньку Україну від воєн, голоду, всього лиха на світі та негараздів. З повагою Леонід Канівець, Золочівський селищний голова.

09:54 14.10.2018

З Днем Захисника України

З Днем Захисника України

Шановні воїни, ветерани війни, захисники України! Від імені депутатського корпусу Золочівської селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з Днем Захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті і славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Сьогодні в кожному домі віддають данину шани й поваги тим, хто в лиху годину війни мужньо боронив українську землю. Від усього серця бажаю Вам миру, здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості, добра, уваги й турботи рідних та близьких! З повагою Леонід Канівець, Золочівський селищний голова.

17:54 12.10.2018

Святкування Дня захисника України

Святкування Дня захисника України

В будинку культури Золочівської селищної ради відбулися заходи з нагоди Дня захисника України.Слова привітання звучали від першого заступника голови Харківської обласної ради Коваленко В.М, заступника голови Харківської обласної державної адмінстрації Шахненко Є,Д, керівництва району та селищного голови. Також відбулася концертна програма за участю культпрацівників і аматорів Золочівщини та гостей з м.Харків.

16:56 12.10.2018

Європейський день боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня

Європейський день боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня

З нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня, Міністерство соціальної політики України анонсує старт загальнонаціональної інформаційної кампанії, метою якої є привернення уваги до проблеми торгівлі людьми, роз’яснення громадянам виді і форм цього злочину, а також шляхів надання підтримки і допомоги потерпілим.

11:45 10.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних