Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Святкування Дня місцевого самоврядування

Святкування Дня місцевого самоврядування

Чергову 13 сесію Золочівської селищної ради було проведено у визначний день - 07 грудня, коли органи місцевого самоврядування України відзначали професійне свято - День місцевого самоврядування в Україні. Тож, цей день в селищній раді розпочався з привітання, бо це ще перша річниця роботи Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади. Наші перші підсумки. Вітав зі святом та вручав нагороди Харківської обласної ради перший заступник голови Харківської обласної ради, депутат Віктор Коваленко. За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята почесними грамотами нагороджено депутата селищної ради Юхна Володимира Івановича та в.о.старости Одноробівського Першого старостинського округу Кузьменко Наталію Іванівну.  Відзначено подяками Харківської обласної ради Христенко Людмилу Миколаївну та Чумак Ларису Миколаївну головних спеціалістів селищної ради. В.Коваленко вручив також шість сертифікатів переможцям міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє". Процедуру нагородження почесними грамотами Золочівської селищної ради та подарунками кращих працівників місцевого самоврядування продовжив Золочівський селищний голова Леонід Канівець.  До святкових привітань долучилися голова Золочівської РДА І.Гурін, голова Золочівської районної ради Ю.Заболотний та депутати обласної ради. Потім голова громади ЛЕОНІД КАНІВЕЦЬ, депутати Харківської обласної ради, депутати, працівники старостинських округів та апарату селищної ради - наша дружна сім’я, демонструювали надбання громади за перший рік роботи. Це - новенька техніка. Дві машини для первинної медицини, трактори та спецмашина для нашого комунального підприємства "Золочівкомунсервіс".

14:44 07.12.2018

Відбулося перше базове вимірювання "Індексу спроможності місцевої влади" (ІСМВ)

Відбулося перше базове вимірювання "Індексу спроможності місцевої влади" (ІСМВ)

На виконання програми DOBRE в Золочівській ОТГ відбулося перше базове вимірювання "Індексу спроможності місцевої влади" (ІСМВ), який встановлює рівень сукупної організаційної спроможності у прийнятті управлінських рішень та налагодженні конструктивної і продуктивної співпраці з населенням для підвищення якості життя громадян.

16:53 22.11.2018

Ознайомлення з ходом робіт

Ознайомлення з ходом робіт

Розпочалися роботи по капітальному ремонту підлоги будинку культури Золочівської селищної ради. Фінансування проводиться за рахунок коштів селищного бюджету. 30 жовтня 2018 року рішенням ХІІ сесії УІІІ скликання було виділено 1451 тис.грн.

10:34 20.11.2018

Вітаємо з Днем працівника сільського господарства.

Вітаємо з Днем працівника сільського господарства.

Шановні працівники сільського господарства!  Від імені депутатського корпусу Золочівської селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом –Днем працівника сільського господарства. Велика вдячність вам за самовіддану й невтомну працю. Щиро бажаю міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання нашого чарівного краю, об’єднаної територіальної громади, добробуту та благополуччя. Хай ваша нива добре засівається і за гарної погоди врожаїться.  З повагою Леонід Канівець, Золочівський селищний голова.

15:58 16.11.2018

Завітали експерти програми DOBRE.

Завітали експерти програми DOBRE.

У рамках Програми Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE) до Золочівської об’єднаної територіальної громади завітали експерти програми DOBRE з метою оцінки фінансовго управління в партнерських ОТГ 3 Когорти. За результатами оцінки громада отримає звіт з описом прогалин, вузьких місць та недоліків із детальним описом кроків, необхідних для усунення за кожним напрямком діяльності. Чекаємо на результати.

13:54 16.11.2018

День народження святкує Адаменко Наталія Іванівна!

День народження святкує Адаменко Наталія Іванівна!

Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

09:17 13.11.2018

День народження святкує в.о. старости Калиновецького старостинського округу Коваль Людмила Валентинівна!

День народження святкує в.о. старости Калиновецького старостинського округу Коваль Людмила Валентинівна!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди, добра, родинного благополуччя, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі. Зичимо Вам творчої наснаги та успіхів у Вашій професійній діяльності. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

09:05 12.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних