Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Інтегроване просторове планування для ОТГ

Інтегроване просторове планування для ОТГ

Золочівська об’єднана територіальна громада вже протягом кількох місяців бере участь у програмі Інтегрованого просторового планування для ОТГ від Київської школи урбаністики Canactions за підтримки програми «U-LEAD з Європою». За цей час представниками робочої групи разом з спеціалістами з просторового розвитку зібрано аналітичні матеріали та напрацювання щодо векторів розвитку громади, які були представлені громадськості під час заходу. Наступним етапом стала робота в групах по селищу Золочів та старостинським округам разом з консультантами з урбаністики, на чолі з Бенджаміном Колі та Богданом Волинським, з метою визначення сильних та слабких сторін територій, факторів впливу зовнішнього середовища, наявної інфраструктури та джерел місцевих ресурсів. Під час громадських обговорень планів розвитку населених пунктів Золочівської об’єднаної територіальної громади кожен зміг висловити свої ідеї та бачення майбутнього нашої громади.

13:47 14.03.2019

Публічна консультація

Публічна консультація

В Золочівській селищній раді за участю Гиренко Христини,  координаторки ГО “Центр UA” в Харківській області відбулася публічна консультація щодо вирішення проблеми засмічення на території Золочівської ОТГ. Учасниками було розглянуто 3 питання: Як організувати систему поводження з побутовим сміттям в ОТГ? Як змінити поведінку мешканців при поводженні з твердими побутовими відходами?  Скільки коштів потрібно для вирішення проблеми та звідки їх залучати?

14:24 20.02.2019

Зустріч в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні"

Зустріч в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні"

Робоча ознайомча зустріч в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" програми "DOBRE" за участю президента громадської спілки "Харківський університет консорціуму" Бєлової Л.О. та команди проекту.

14:37 11.02.2019

Вітаємо призерів.

Вітаємо призерів.

Вітаємо вихованок Ломакіна Віктора Михайловича з успішним виступом на Чемпіонатах України з легкої атлетики в закритих приміщеннях, які проходили в м.Суми: серед юніорок Білик Тетяна стала срібним призером в п`ятиборстві (3658 очок), а Кривша Дарина серед дівчат показала другий результат (3448 очок).  

13:36 08.02.2019

Нарада з сільгосптоваробниками

Нарада з сільгосптоваробниками

Представниками Золочівської селищної ради проведено нараду з керівниками сільгосппідприємств з земельних питань. Було розглянуто питання використання земельних ділянок по невитребуваних паях, паях відумерлої спадщини та орендної ставки сільгоспземель.

13:51 01.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних