Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбувся семінар "Голосування за громадські проекти від А до Я"

Відбувся семінар "Голосування за громадські проекти від А до Я"

В рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в приміщенні селищної ради відбувся семінар за темою: "Голосування за громадські проекти від А до Я» в рамках старту етапу голосування за кращі проекти Бюджету участі Золочівської ОТГ. В ході семінару було ознайомлено авторів та мешканців з методами голосування; використання спеціалізованої електронної платформи Громадський проект на етапі голосування; специфікою та методами проведення локальних інформаційних кампаній.

14:41 26.09.2019

Участь Золочівської ОТГ у Форумі об’єданних громад Харківщини.

Участь Золочівської ОТГ у Форумі об’єданних громад Харківщини.

Золочівська ОТГ взяла активну участь у Форумі об’єднаних громад Харківщини, який організовувався для ОТГ-партнерів програми «DOBRE», з метою представлення кращих практик залучення громадян до прийняття рішень, активізації молоді, спільних ініціатив влади і громадськості на користь громади, активностей для підвищення доброчесності та прозорості урядування.

13:31 23.09.2019

Відбувся практичний семінар «Від Стратегії до Дій».

Відбувся практичний семінар «Від Стратегії до Дій».

18-19 вересня 2019 року в Дніпрі відбувся практичний семінар «Від Стратегії до Дій» по компоненту Місцевий економічний розвиток програми DOBRE. Презентували напрацьовані Робочою групою з МЕР проекти та визначили наш пріоритет. Тепер переходимо до формування та подання проектної заявки.   Захід проведено в рамках компоненту Місцевий економічний розвиток програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

11:29 23.09.2019

Турзліт на приз В.Олійника.

Турзліт на приз В.Олійника.

Цього року на базі табору "Берізка" відбулися змагання 32 туристичного зльоту школярів Золочівщини на приз воїна-інтернаціоналіста В.Олійника.

15:47 20.09.2019

До уваги зацікавлених осіб!

До уваги зацікавлених осіб!

До уваги зацікавлених осіб! Інформація щодо залучення волонтерів Корпусу миру США в Україні Золочівська селищна рада має намір долучитися до співпраці з Корпусом миру та подати заявку на прийом волонтера за напрямом «Розвиток громад». Співпраця триватиме впродовж двох років з жовтня 2020 по жовтень 2022. Корпус миру США є американською урядовою організацією, що вже понад 55 років скеровує волонтерів для реалізації програм технічної допомоги у сферах освіти, розвитку бізнесу, захисту навколишнього середовища, сільського господарства та охорони здоров’я у більш ніж 140 країнах світу. На сьогодні три групи волонтерів Корпусу миру США в Україні працюють за трьома напрямами: проект «Молодіжний розвиток», проект «Розвиток громад» та проект «Викладання англійської мови як іноземної». Партнерським внеском у співпрацю з Корпусом миру з боку виконавчого комітету є пошук та вибір родини, яка б погодилася приймати в себе волонтера Корпусу миру впродовж перших трьох місяців роботи волонтера. Для цього селищній раді необхідно визначити дві родини, які мають добру репутацію у громаді та готові прийняти в себе волонтера. Основні вимоги для приймаючих родин: Помешкання має бути розташовано в безпечному районі, враховуючи наступні відстані (пішки): - щонайменше 5 хв. до найближчих сусідів; - не більше 30 хв. до магазинів та медичних закладів; - не більше, ніж 45 хв. до місця роботи (пішки або громадським транспортом). Волонтер повинен проживати в кімнаті, яка зачиняється зсередини на замок чи защіпку і укомплектована найнеобхіднішими для проживання меблями та предметами побуту: (письмовий) стіл, як мінімум два стільці або крісло, настільну лампу, книжкову поличку, ліжко з матрацом, подушку, ковдру, гардеробну шафу та дзеркало (див. Анкету для приймаючих родин). Щомісячна оплата за проживання волонтера в родині складатиме 3,200 грн., включаючи одноразове харчування волонтера. Пропозиції прохання надавати до відділу житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю Золочівської селищної ради. Телефон для довідок – 5-14-78

08:53 27.08.2019

76 - річниця визволення Золочева від фашистських загарбників.

76 - річниця визволення Золочева від фашистських загарбників.

Cьогодні 76 - річниця визволення Золочева від фашистських загарбників! Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників. Ветеранам і всім бажаємо міцного здоров’я, добробуту, спокою. І миру!

15:21 06.08.2019

Круглий стіл до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми.

Круглий стіл до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми.

        30 липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми є третім (після торгівлі зброєю та наркотиками) за прибутковістю злочином.  На превеликий жаль, торгівля людьми не втрачає актуальності і в ХХІ столітті.

16:28 31.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних