Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Концерт до Міжнародного жіночого дня.

Концерт до Міжнародного жіночого дня.

Сьогодні в Будинку культури відбувся концерт до Міжнародного жіночого дня "У світі все починається з жінки". Чудовими виступами, своєю емоційністю виконання, артистам вдалося зачарувати всіх, тому, затамувавши подих, слухачі насолоджувалися чудовим співом та танцями.

16:54 06.03.2020

Екскурсія до історико-краєзнвчого музею.

Екскурсія до історико-краєзнвчого музею.

 Сьогодні, 5 березня до історико-краєзнавчого музею завітали дітки з старшої групи Золочівського дитячого садочку №1. Екскурсія була проведена Олійник М.А. Маленькі слухачі дізналися багато цікавого з історії свого краю,познайомилися з побутом минулих років,дізналися традиції нашого народу.

15:11 05.03.2020

Вітали жінок ветеранів.

Вітали жінок ветеранів.

Доброю традицією стало щорічне поздоровлення жінок - голів первинних ветеранських організацій Золочівського району. Переважна більшість із них нині – на заслуженому відпочинку, проте вони стали активними учасниками ветеранського руху і кожен рік приймають активну участь у житті свого населеного пункту. Напередодні 8 Березня привітали прекрасну жіночу половину – жінок ветеранів з прийдешнім святом.

11:25 05.03.2020

Досвід створення та розвитку нашої громади приїхали переймати представники Кегичівщини.

Досвід створення та розвитку нашої громади приїхали переймати представники Кегичівщини.

Досвід створення та розвитку нашої громади приїхали переймати представники Кегичівщини. Серед них голова постійної комісії з питань бюджету Кегичівської районної ради Ленгович О.П., в.о. селищного, сільські голови, секретарі сільських рад. Представники Кегичівського району наразі лише готуються до об’єднання.  Метою їх візиту було знайомство з процедурою об’єднання. Наші керівники говорили про механізми наповнення бюджету, його видаткову частину, ділилися планами на майбутнє, демонстрували перемоги у вигляді втілених в життя проектів. Детально говорили про процедуру та механізми створення громади та багато іншого. 

16:33 25.02.2020

Свято, присвячене Міжнародному дню рідної мови.

Свято, присвячене Міжнародному дню рідної мови.

Свято, присвячене Міжнародному дню рідної мови, проведено на базі Писарівського етнографічного музею під відкритим небом. Вінок українських пісень і поезії, виконаних учнями Писарівської філії, розцвів посеред чудової української хати - затишної, пишної, красивої. Розквітло рідне українське слово на вустах дітей. Слово щире, чесне, миле, вільне, сильне. Коротка екскурсія, проведена директором музею Кобцем Л.С., допомогла учням осягнути традиційно-побутову культуру українського села.

10:46 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних