Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Побували у Феськах.

Побували у Феськах.

Жваво, із приємностей розпочався ранок у Феськівському старостинському окрузі. Учень у шкільному автобусі знайшов свій ще вчора забутий портфель. І це був вибух приємних емоцій.

14:13 18.02.2020

Відвідали Уди та Світличне.

Відвідали Уди та Світличне.

Під час поїздок в старостинські округи відвідуємо всі заклади, підпорядковані селищній ОТГ. Цікавимося різними сферами життя в громаді, при цьому намагаємося налагодити постійний зв’язок населення із селищною радою.

14:22 17.02.2020

Зустріч учнів школи з воїнами інтернаціоналістами- учасниками бойових дій в Афганістані

Зустріч учнів школи з воїнами інтернаціоналістами- учасниками бойових дій в Афганістані

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З цієї нагоди в Писарівському етнографічному музеї відбулася зустріч учнів школи з воїнами інтернаціоналістами- учасниками бойових дій в Афганістані: Гнатишиним Анатолієм Івановичем, Лавріненком Миколою Михайловичем, Тищенком Анатолієм Петровичем. Гості музею ознайомилися з стендами, присвяченими цій даті.

09:12 13.02.2020

Працювали в округах.

Працювали в округах.

Сьогодні, не дивлячись на негоду, ми працювали в старостинських округах. Чесно кажучи, порівнючи із Золочевом, в Олександрівці мело по-справжньому. Та, маючи в багажнику лопату, (із нею надійніше) ми майже без перешкод дісталися до Олександрівки, Івашків та Одноробівки. Вивчали роботу старостинських округів з населенням та як виконуються громадські роботи за договорами, укладеними між Золочівською селищною радою та Золочівською філією обласного центру зайнятості. Відвідали всі школи та дитячі дошкільні заклади.

13:43 11.02.2020

Інформація про міні-проєкти реалізовані у 2019 році.

Інформація про міні-проєкти реалізовані у 2019 році.

У 2019 році Золочівська селищна об’єднана територіальна громада взяла активну участь в реалізації на території Золочівщини міні-проєктів обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Сьогодні, в рамках нового конкурсного відбору, підведемо результати їх впровадження.

09:46 30.01.2020

Нарада поліцейських.

Нарада поліцейських.

Чесно кажучи, хочеться щиро гордитися нашою громадою. І працювати так, щоб кожен її громадянин мав таке ж саме, виправдане, почуття.

16:11 23.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних