A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відеоматеріали "Я маю право"

Відеоматеріали "Я маю право"

Випуск 12. Телепрограма "Я МАЮ ПРАВО!". Тема: Трудові права осіб з інвалідністю https://www.youtube.com/watch?v=ieIK0cCjDLM&t=23s

09:31 21.12.2018

Визначено переможців обласного конкурсу "Разом в майбутнє"

Визначено переможців обласного конкурсу "Разом в майбутнє"

Завершився розгляд міні-проектів розвитку територіальних громад, поданих на обласний конкурс «Разом в майбутнє». Рішенням  Конкурсного комітету  обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (протокол засідання від 17 грудня 2018 року №7) визначено переможців обласного конкурсу.

09:40 19.12.2018

Зі святом Святого Миколая!

Зі святом Святого Миколая!

Шановні жителі Золочівщини! Дорогі наші, любі діти! Від імені депутатського корпусу Золочівської селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая Чудотворця. Знову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання.  Це світле свято приходить до нас у передноворіччя з вірою у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє почуття турботи та любові, надихає на добрі справи. Щиро бажаю усім міцного здоров’я, миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас, даруючи щастя, радість і надію. З повагою Леонід Канівець, Золочівський селищний голова.

08:37 19.12.2018

Повідомлення щодо вивезення твердих побутових відходів

Повідомлення щодо вивезення твердих побутових відходів

Повідомляємо, що рішенням ХІІІ сесії VІII скликання Золочівської селищної ради від 07 грудня 2018 року № 1955 виконавцем послуг з вивезення побутових відходів у населених пунктах Золочівської селищної до моменту проведення конкурсу визначено комунальне підприємство «Золочівкомунсервіс».

16:43 17.12.2018

Візит експертів DOBRE

Візит експертів DOBRE

В рамках проекту "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE) відбувся візит експертів Марини Гончаренко та Йоанни Конєчної-Саламатін з метою проведення діагностики умов місцевого розвитку ОТГ. В ході візиту було проведено інтерв’ю з представниками селищної ради, директорами шкіл, комунальних підприємств, закладів культури, охорони здоров’я, місцевих підприємців, в.о. старост, активістів громадських організацій та інших.

14:29 14.12.2018

Тиждень права

Тиждень права

Відбулася робоча зустріч представників Золочівської селищної ради, районної державної адміністрації та відділу "Золочівського районного бюро правової допомоги" 3 Харківського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги в рамках Всеукраїнського тижня права.

13:40 13.12.2018

Відбулося пленарне засідання ХІІІ сесії Золочівської селищної ради. 

Відбулося пленарне засідання ХІІІ сесії Золочівської селищної ради. 

Порядок денний 13 сесії Золочівської селищної ради був представлений питаннями про внесення змін до селищного бюджету на поточний рік, які стосуються комунального господарства селищної ради, галузі освіти, культури та інші. Надано матеріальну допомогу громадянам, які опинился в скрутному матеріальному становищі на загальну суму 86000 грн. За вагомий особистий вклад в розвиток місцевого самоврядування присвоєно звання "Почесний громадянин територіальної громади Золочівської селищної ради" в.о. старости Великорогозянського старостинського округу Єлісеєву А.І.

15:46 07.12.2018

Святкування Дня місцевого самоврядування

Святкування Дня місцевого самоврядування

Чергову 13 сесію Золочівської селищної ради було проведено у визначний день - 07 грудня, коли органи місцевого самоврядування України відзначали професійне свято - День місцевого самоврядування в Україні. Тож, цей день в селищній раді розпочався з привітання, бо це ще перша річниця роботи Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади. Наші перші підсумки. Вітав зі святом та вручав нагороди Харківської обласної ради перший заступник голови Харківської обласної ради, депутат Віктор Коваленко. За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди професійного свята почесними грамотами нагороджено депутата селищної ради Юхна Володимира Івановича та в.о.старости Одноробівського Першого старостинського округу Кузьменко Наталію Іванівну.  Відзначено подяками Харківської обласної ради Христенко Людмилу Миколаївну та Чумак Ларису Миколаївну головних спеціалістів селищної ради. В.Коваленко вручив також шість сертифікатів переможцям міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє". Процедуру нагородження почесними грамотами Золочівської селищної ради та подарунками кращих працівників місцевого самоврядування продовжив Золочівський селищний голова Леонід Канівець.  До святкових привітань долучилися голова Золочівської РДА І.Гурін, голова Золочівської районної ради Ю.Заболотний та депутати обласної ради. Потім голова громади ЛЕОНІД КАНІВЕЦЬ, депутати Харківської обласної ради, депутати, працівники старостинських округів та апарату селищної ради - наша дружна сім’я, демонструювали надбання громади за перший рік роботи. Це - новенька техніка. Дві машини для первинної медицини, трактори та спецмашина для нашого комунального підприємства "Золочівкомунсервіс".

14:44 07.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних