Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Підписано Угоди.

Підписано Угоди.

В рамках співробітництва між Харківським університетським консорціумом та міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities), в рамках програми DOBRE у Харківській області в Золочівській ОТГ відбулося підписання Угоди про надання гранту на реалізацією проекту «Zolochiv movie outdoor cinema», підготовленого ГО «Золочівщина – територія розвитку» та тристороннього меморандуму про реалізацію проекту «Майстер-класи з піщаної анімації "Art animation" у супроводі живої музики для дітей шкільного віку Золочівської громади», підготовленого ініціативною групою місцевих мешканців.

16:26 25.06.2019

Зустріч з директором Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.

Зустріч з директором Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.

Відбулася зустріч представників селищної ради, громадськості з директором Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА Кривицькою Надією Володимирівною. В ході зустрічі були висвітлені перспективи участі громади в отриманні грантів, міжнародної технічної допомоги, тощо.

14:06 28.05.2019

Відбувся дводенний тренінг "Антикорупційні механізми для ОТГ"

Відбувся дводенний тренінг "Антикорупційні механізми для ОТГ"

В рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність "DOBRE" за підтримки "USAID" в селищній раді проходить дводенний тренінг "Антикорупційні механізми для ОТГ". В ході тренінгу учасники розглянули ряд питань: 1. Що таке корупція на місцевому рівні? 2.Бюджетний процес та прозорість бюджету; 3.Аналіз бюджету громади та прозорість бюджету; 4.Державні закупівлі в ОТГ.Використання E-Data, Prozorro та багато інших цікавих питань.

15:49 22.05.2019

Презентація результатів анкетування.

Презентація результатів анкетування.

В селищній раді пройшла презентація результатів анкетування, щодо умов життя та якості громадських послуг. Дослідження проведено в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність "DOBRE" за підтримки "USAID".

16:01 20.05.2019

Відбулися змагання Кубку України з велосипедного туризму

Відбулися змагання Кубку України з велосипедного туризму

З 8 по 12 травня у наймолодшому місті України – Бучі (Київська область) відбулися змагання Кубку України з велосипедного туризму серед юнаків та дівчат. Програмою змагань була передбачена комплексна дистанція (фігурне водіння велосипеда, тріал і велосипедний крос) та багатокілометрові дистанції велосипедного ралі – у молодших юнаків (2004-2006 років народження) - 30 кілометрів, у старших (2002-2004 років народження) – 42 кілометри. Молодші учасники боролись на дистанціях ІІІ класу, а старші – на дистанціях ІV класу. Вітаємо збірну команду Золочівської громади (учнів КЗ «Золочівський ліцей №2» - Веретільника Дмитра, Артеменка Євгенія, Сентюрова Максима, Івасюка Владислава, КЗ «Золочівський ліцей №3» - Олійника Даніїла, Бехтер Анну, КЗ «Золочівський ліцей №1» - Бабенка Вадима, Сухаря Андрія та тренерів Касян І.І., Олійник З.І.), які стали переможцями Кубка України в особистій першості, в комплексному заліку,  та в загальнокомандному заліку в складі збірних команд Харківської області. 

11:00 15.05.2019

Круглий стіл «Бюджет участі – інструмент прямої демократії» проведено.

Круглий стіл «Бюджет участі – інструмент прямої демократії» проведено.

В Золочівській ОТГ пройшов круглий стіл «Бюджет участі – інструмент прямої демократії» в рамках співпраці з програмою DOBRE. Мета заходу – залучення жителів громади до бюджетного процесу та місцевого самоврядування шляхом запровадження механізму бюджету участі Золочівської громади.  Розробка та обговорення нормативно-правових документів, а саме Положення та Параметрів громадського бюджету Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади.

15:56 13.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних