Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Пройшли святкові заходи до Дня захисника України.

Пройшли святкові заходи до Дня захисника України.

У Будинку культури Золочівської селищної ради відбулися святкові заходи з нагоди Дня захисника України. Із святом золочівців привітали керівники району, ОТГ, депутат Харківської обласної ради, військовий комісар. Святковий концерт організували артисти ОТГ.  Наша шана і низький уклін захисникам всіх поколінь, що загинули. Здоров'я, миру і добра землякам, сьогоднішнім захисникам України!

16:45 11.10.2019

Осінній призов на строкову службу розпочався.

Осінній призов на строкову службу розпочався.

1 жовтня в Україні стартував осінній призов на строкову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань. І ось сьогодні Золочівський військовий комісаріат відправляє у підрозділи та частини Збройних сил України перших 5 призовників Золочівської ОТГ для проходження строкової служби, це:

13:53 07.10.2019

Відбулися урочисті заходи до Дня людей похилого віку.

Відбулися урочисті заходи до Дня людей похилого віку.

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Так і в Золочівській ОТГ сьогодні відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

14:40 01.10.2019

Відбувся семінар "Голосування за громадські проекти від А до Я"

Відбувся семінар "Голосування за громадські проекти від А до Я"

В рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в приміщенні селищної ради відбувся семінар за темою: "Голосування за громадські проекти від А до Я» в рамках старту етапу голосування за кращі проекти Бюджету участі Золочівської ОТГ. В ході семінару було ознайомлено авторів та мешканців з методами голосування; використання спеціалізованої електронної платформи Громадський проект на етапі голосування; специфікою та методами проведення локальних інформаційних кампаній.

14:41 26.09.2019

Участь Золочівської ОТГ у Форумі об’єданних громад Харківщини.

Участь Золочівської ОТГ у Форумі об’єданних громад Харківщини.

Золочівська ОТГ взяла активну участь у Форумі об’єднаних громад Харківщини, який організовувався для ОТГ-партнерів програми «DOBRE», з метою представлення кращих практик залучення громадян до прийняття рішень, активізації молоді, спільних ініціатив влади і громадськості на користь громади, активностей для підвищення доброчесності та прозорості урядування.

13:31 23.09.2019

Відбувся практичний семінар «Від Стратегії до Дій».

Відбувся практичний семінар «Від Стратегії до Дій».

18-19 вересня 2019 року в Дніпрі відбувся практичний семінар «Від Стратегії до Дій» по компоненту Місцевий економічний розвиток програми DOBRE. Презентували напрацьовані Робочою групою з МЕР проекти та визначили наш пріоритет. Тепер переходимо до формування та подання проектної заявки.   Захід проведено в рамках компоненту Місцевий економічний розвиток програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

11:29 23.09.2019

Турзліт на приз В.Олійника.

Турзліт на приз В.Олійника.

Цього року на базі табору "Берізка" відбулися змагання 32 туристичного зльоту школярів Золочівщини на приз воїна-інтернаціоналіста В.Олійника.

15:47 20.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних