Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

Життя КПСМНЗ «Одноробівська дитяча школа мистецтв».

Життя КПСМНЗ «Одноробівська дитяча школа мистецтв».

Карантин триває, а життя продовжується. Учні КПСМНЗ «Одноробівська дитяча школа мистецтв» перейшли на дистанційне навчання. Звісно, не у всіх дітей є інтернет, скайп чи можливість працювати дистанційно.  Створено чат школи, де  викладачі задають завдання, дають посилання на відеоуроки і діляться корисними публікаціями за різними темами.  В період карантину нам всім нелегко і наші діти це відчувають. Пробують, навчаються, а значить школа живе і чекає своїх рідних учнів.  Ось як цікаво проходять заняття  з  гімнастики у хореографів, художників, уроків учнів класу фортепіано.  

14:54 14.04.2020

Відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти громади.

Відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти громади.

14 квітня 2020 року об 11.00 при відділі освіти, молоді та спорту Золочівської селищної ради відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти громади. Засідання проводилося  дистанційно у режимі онлайн.

14:45 14.04.2020

Проводиться ямковий ремонт в смт Золочів, вулиця Б.Хмельницького.

Проводиться ямковий ремонт в смт Золочів, вулиця Б.Хмельницького.

Коли настала весна на вулицях з’явилося чимало ям. Тому із настанням сприятливих погодних умов в Золочівськиій ОТГ почали проводити поточні ремонти доріг комунальної власності. Роботи будуть проводитись по всій громаді згідно затвердженого графіку. На сьогодні завершуються ямковий ремонт в смт Золочів, вулиця Б.Хмельницького.

10:59 13.04.2020

Продовжуються дезинфікуючі роботи.

Продовжуються дезинфікуючі роботи.

У Золочеві продовжується обробка тротуарів, прибудинкових територій, територій прилеглих до соцоб'єктів дезінфекційним розчином. Фахівці лікарні ветмедицини під час роботи біля відділення Приватбанку, потім - на пішохідній доріжці, що веде до Свято-Вознесенського храму.

10:04 13.04.2020

Як відсвяткувати Великодні свята.

Як відсвяткувати Великодні свята.

Як відсвяткувати Великодні свята в умовах карантину вирішували керівники і силовики разом із настоятелями релігійних громад Золочівщини. Священнослужителі проінформували, що після введення карантинних обмежень на службах присутня значно менша кількість прихожан, у храмах є антисептики і дезінфекційні розчини, підтримується масочний режим. В ході діалогу настоятелям дано рекомендації щодо проведення роз'яснювальних бесід з прихожанами про можливість послухати святкову пасхальну службу по телевізору, утримання від походів у храми людей старшого віку. Розглядається варіант освячення пасхальної продукції безпосередньо на місцевих пекарнях. Так охочі зможуть придбати в магазинах вже освячені паски. Настоятелі з розумінням віднеслися до рекомендацій відкласти відвідування золочівцями цвинтарів у поминальні дні до закінчення карантину. Під час святкових служб і обряду освячення у храмах чергуватимуть представники поліції, Золочівський селищний голова Леонід Канівець зазначив, що на службах будуть присутні і старости. А заздалегідь визначені помічники, за необхідності, нагадуватимуть прихожанам про дотримання норм карантину, допомагатимуть порадами.

16:13 08.04.2020

При відділі освіти, молоді та спорту відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

При відділі освіти, молоді та спорту відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня.

6 квітня при відділі освіти, молоді та спорту відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Засідання проводилося дистанційно в режимі онлайн. Комісією було проатестовано 41 педагогічний працівник із 8 закладів загальної середньої освіти, 6 із закладів дошкільної освіти та 1 працівник методичного кабінету. За результатами атестаційної комісії п'ятьом педагогічним працівникам було встановлено вищу кваліфікаційну категорію, трьом присвоєно звання "Старший вчитель", і одному - звання" Вчитель -методист". Всі інші педпрацівники підтвердили раніше присвоєні категорії та звання.                

16:06 08.04.2020

Депутат обласної ради Коваленко В.М. з робочою поїздкою до ОТГ.

Депутат обласної ради Коваленко В.М. з робочою поїздкою до ОТГ.

Сьогодні до Золочівщини з робочою поїздкою завітав наш обласний депутат, Віктор Миколайович Коваленко. Вручив центру первинної сімейної медицини та підрозділу МЧС захисні маски і засоби дезінфекції для захисту персоналу аби мали безпечні умови праці, адже саме вони - на передовій боротьби із коронавірусом..

16:32 07.04.2020

Працювали над благоустроєм округу.

Працювали над благоустроєм округу.

Працівники бригади благоустрою селищної ради разом із в.о старости Удянського старостинського округу Столяренком С.О, депутатом селищної ради Гусєвим А.В. працювали над благоустроєм старостинського округу. Було здійснено прибирання території біля будівлі старостинського округу, стадіону. Доукомплектовано дитячий майданчик новими ігровими спорудами на території Удянського закладу дошкільної освіти. тут встановили гойдалку, балансир.

16:02 07.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних