Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

На жаль…

На жаль…

         На жаль… На превеликий жаль, тіло маленької дівчинки знайшли, але в ньому вже не було життя…

08:58 28.04.2020

Посилено відповідальність за спалювання сухої рослинності.

Посилено відповідальність за спалювання сухої рослинності.

Випалювання сухої рослинності та її залишків породжує багато негативних наслідків. В першу чергу, слід відмітити погіршення стану довкілля, зокрема, забруднення атмосферного повітря. По-друге, вплив високої температури негативно впливає на родючість ґрунтів. По-третє, випалювання рослинності та її залишків нерідко спричиняє пожежі на сусідніх земельних ділянках, лісових масивах, загороджувальних лісових полосах, що знаходяться поруч з ділянкою, де здійснюється таке випалювання. Пожежі призводять до виділення в повітря шкідливих, канцерогенних речовин, окремі з яких збільшують ризики виникнення ракових захворювань. Внаслідок пожеж гинуть незліченна кількість диких тварин та рослин. Водночас внаслідок них можуть бути пошкоджені лінії електропередач та інші об’єкти, в тому числі майно осіб.  Крім того, паління відходів на земельних ділянках сільськогосподарського призначення спричиняє руйнацію ґрунтового покриву, адже гинуть ґрунтоутворюючі мікроорганізми, а також при згорянні утворюється зола, яка є поганим добривом і призводить до все більшого збіднення ґрунту.

10:09 27.04.2020

Працювали в Одноробівці.

Працювали в Одноробівці.

Бригада з благоустрою Золочівської селищної ради сьогодні працювала в селі Одноробівка на прибиранні території біля парку.

16:31 22.04.2020

Продовжуємо працювати.

Продовжуємо працювати.

Навіть в умовах карантинних обмежень Золочівська селищна рада  продовжує працювати та приймає  всі міри по попередженню захворювання населення нашої громади коронавірусом covid- 19. За рахунок місцевого бюджету медичні працівники Центру первинної медичної допомоги забезпечені усіма необхідними засобами захисту, в достатній кількості  придбано експрес тести  на виявлення захворювання.  Перед святами засоби захисту та дезінфекції отримали усі установи, які продовжують працювати для нашого добробуту -  житлово - комунальні підприємства, Держспоживслужба, МНС, поліція, та прокуратура, старостинські округи нашої ОТГ.  Територіальний центр, який здійснює догляд за непрацездатними членами нашої громади отримав  засоби захисту як для працівників, так і для підопічних.   

13:58 21.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних