A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Правова допомога

Правові нюанси оренди квартири чи будинку.

Реалії нашого життя такі, що далеко не кожен громадянин України забезпечений власним житлом. Можливість накопичити достатню суму для покупки квартири (будинку) є не у всіх, а взяти іпотечний кредит не кожен зважиться. Саме для таких громадян ст. 47 Конституції України закріплює право на оренду житла. Його реалізація здійснюється на підставі договору оренди, який є одним з видів цивільно-правових угод, спрямованих на тимчасову передачу майна орендодавця в користування наймачеві (на певний термін і за плату).

15:32:17 02.02.2021

Як отримати компенсацію, якщо травмувалися на вулиці під час ожеледиці?

Для багатьох міст України останніми днями тротуари та проїзна частина вулиць перетворилися на справжні крижані ковзанки. У зимову холодну пору на нас може чатувати небезпека у здавалося б звичних місцях: підсковзнулись на обледенілих сходах магазину чи іншої організації, на тротуарі, у дворі будинку. Взимку всі ці небезпечні місця повинні оброблятися протиожеледними сумішами і своєчасно очищуватися, але це робиться далеко не завжди.

13:21:35 23.12.2020

Як фізична особа-підприємець, робота якого обмежувалась у період карантину? І як отримати таку допомогу?

До відділу «Золочівське бюро правової допомоги» Харківського місцевого центру з надання БВПД звернувся громадянин із запитанням, чи має він право на одноразову допомогу , як фізична особа-підприємець, робота якого обмежувалась у період карантину? І як отримати таку допомогу?

11:16:16 22.12.2020

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА.

З нагоди відзначення 10 грудня Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги, приуроченого до Міжнародного дня прав людини, відділ «Золочівське бюро правової допомоги» висвітлює наступну інформацію.

14:14:11 08.12.2020

До Міжнародного дня людей з інвалідністю

З нагоди відзначення 03грудня Міжнародного дня людей з інвалідністю, Золочівське бюро правової допомоги  висвітлює правопросвітницьку інформацію з питання  захисту прав осіб з обмеженими можливостями.

10:05:15 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних