A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Оголошення

Попередження про встановлення лічильників води

З серпня  встановлення лічильників води – обов’язкова вимога! На сьогодні   користувачами послуг з централізованого водопостачання на  території Золочівської ОТГ є 3,1 тис. абонентів. На жаль, не всі з них встановили прилади обліку (лічильники), лише 60% користувачів Золочева зробили це, а в інших селах цей показник не доходить і до 10% від загальної кількості. До цього часу користувачі встановлювали лічильники за власним рішенням. Але вже в серпні цього року все зміниться. 2 серпня 2017 року  набрав чинності Закон України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», відповідно до якого усі житлові будівлі повинні бути оснащені приладами обліку води протягом двох років з дня набрання чинності цим Законом, тобто з 02 серпня 2019 року. Для абонентів, які на момент набрання чинності Законом вже користувалися послугами водоканалу за нормативами (без лічильника) передбачено 2 варіанти:

11:37:32 20.02.2019

Прийом громадян начальником відділу Держгеокадастру

12 лютого 2019 року з 10.00 до 12.00 год. в приміщенні Золочівської селищної ради відбудеться особистий прийом громадян начальником відділу у Золочівському районі Головного управління Держгеокадастру у Харківській осбласті.

15:24:19 08.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних