A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Оголошення

Запрошуємо на воркшоп з розвитку активності для молоді.

4 квітня о 9.30 запрошуємо на одноденний воркшоп з розвитку активності для молоді «Створення та активізація молодіжної мережі» в рамках програми «DOBRE» для Золочівської селищної об’єднаної територіальної громади. Під час заходу учасники матимуть можливість через інтерактивні форми та методи знайти відповіді на такі питання: - аналіз стейкхолдерів – хто є нашими партнерами? - адвокація інтересів – що я можу зробити саме зараз? - модель молодіжної політики: хто формує порядок денний? - вибір варіантів вирішення проблеми: як аналізувати проблеми та знаходити шляхи рішення? Захід буде проходити за адресою: смт. Золочів, вул. Центральна, буд. 13А.

09:31:08 01.04.2019

Проект «Розвиток малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів та членів їхніх сімей»

Золочівська селищна рада співпрацює з Міжнародною організацією з міграції (МОМ). МОМ розпочинає набір учасників у новий проект «Розвиток малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів та членів їхніх сімей». Якщо ви трудовий мігрант (який збирається повертатися або вже повернувся до України) чи близький родич (дружина/чоловік, син/дочка) трудового мігранта, котрий зараз перебуває за кордоном, та бажаєте отримати безвідплатний грант до 4 000 доларів США на відкриття бізнесу або на розширення раніше відкритого, будь ласка, заповніть анкету за посиланням https://ru.surveymonkey.com/r/W9G6JDK?fbclid=IwAR3tXJd9HzpQKS5_R4_86lGXNYM2rSnp5h_yeyv31-gcIDApqOmmyuaEnPc..

17:02:38 27.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних