A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Триває Кампанія декларування доходів громадян за 2021 рік

Дата: 14.02.2022 15:46
Кількість переглядів: 131

Триває Кампанія декларування доходів громадян за 2021 рік

В.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Харківській області Євген Огієнко надав коментар, в якому розповів про цьогорічну Кампанію декларування громадянами своїх доходів, форму нової Декларації та способи її надання.

Так, посадовець нагадав, що в Україні триває Кампанія декларування доходів громадян за 2021 рік, яка розпочалася з 1 січня 2022 року і триватиме до 3 травня 2022 року.

У зазначений період Декларацію про майновий стан і доходи необхідно надати фізичним особам, які відповідно до розділу IV Податкового кодексу України повинні це зробити. Зокрема, обов’язок щодо подання Декларації у платників податків виникає при отриманні доходів не від податкових агентів, іноземних доходів або доходів від податкових агентів, якщо при їх виплаті за будь-якої причини податок не було сплачено.

За вибором громадянина Декларацію можна подати в один з таких способів:

  • особисто або через уповноважену особу, звернувшись до Центру обслуговування платників за місцем своєї податкової адреси;
  • надіслати Декларацію поштою з повідомленням про врученням та з описом вкладення. Зробити це необхідно не пізніше ніж за п’ять  днів до закінчення граничного терміну;
  • через Електронний кабінет платника.

За результатами 2021 року громадяни подають Декларацію про майновий стан і доходи за формою затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 17 грудня 2020 року №783. Цьогорічна декларація доповнена новими додатками щодо сплати ЄСВ. Однак громадяни ці додатки НЕ заповнюють.

 

 

Для зручності громадян наводимо посилання за яким можна роздрукувати Декларацію про майновий стан і доходи: https://tax.gov.ua/others/deklaruvannya-gromadyan.

 

А також звертаємося до громадян, не зволікати з наданням Декларації про майновий стан і доходи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних