A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних  актів.

Дата: 10.03.2021 14:54
Кількість переглядів: 283

Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних  актів 

 

 Відповідно до статті 9 та статті 13  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичнихосіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Золочівської селищної ради повідомляє про оприлюднення:

1. «Проект рішення Золочівської селищної ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки на території Золочівської селищної ради» та відповідний аналіз регуляторного впливу;

2. «Проект рішення Золочівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Золочівської селищної ради» та відповідний аналіз регуляторного впливу;

3. «Проект рішення Золочівської селищної ради «Провнесення змін до рішення ХХVІІ сесії Золочівської селищної ради VІІІ скликання від 14.07.2021№5215«Про встановлення єдиного податку на території Золочівської селищної ради» та відповідний аналіз регуляторного впливу.

Головним розробником проектів регуляторних актів є фінансовий відділ Золочівської селищної ради (начальник відділу А. ГУЧЕНКО).  

Проекти регуляторних актів передбачають затвердження розміру земельного податку, ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, внесення змін дорічного обсягу доходів суб'єктів господарювання при визначенні групи платників єдиного податкуна територіїЗолочівської селищної ради.  

Вищевказані проекти рішень та відповідні аналізи регуляторного впливу будуть розміщені на офіційному сайті Золочівської селищної  ради: http://zolochivska.gromada.org.ua у розділі «Регуляторна діяльність»> підрозділ«Проєкти регуляторних актів» протягом п’яти робочих днівз дня оприлюднення вказаного повідомлення.

Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються зауваження та пропозиції становить один місяць з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та відповідних аналізів регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проектів регуляторних актів та відповідних аналізів їх регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на поштову адресу:вул. Центральна, 13 а , смт Золочів, Харківська обл., 62203 (Золочівська селищна рада) 

10.03.2021 

 

ДОДАТКИ опубліковано 17.03.2021 року:

Земельний податок (проєкт рішення, аналіз регуляторного впливу)

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (проєкт рішення, аналіз регуляторного впливу)

Єдиний податок (проєкт рішення, аналіз регуляторного впливу)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.