Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Державна податкова служба

Як визначити базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування у разі, якщо у власності фізичної особи є декілька земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, кожна з яких не перевищує 2,0 гекта

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до п.п. «б» п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування можуть бути нерухоме майно (земельні ділянки, об’єкти житлової і нежитлової нерухомості), що належить декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходиться (зареєстроване, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).

14:35:40 09.12.2021

До уваги платників податків!

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що перейти із загальної системи оподаткування на спрощену платники мають можливість з будь-якого кварталу один раз протягом календарного року.

13:48:07 06.12.2021

Як подати декларацію в електронному вигляді на отримання податкової знижки?

Головного управління ДПС у Харківській області повідомляє, що податкову декларацію для отримання податкової знижки можна подати як особисто, так і в електронній формі, скориставшись електронним сервісом «Електронний кабінет платника».

13:13:57 18.11.2021

Чи відноситься до розрахункового документу фіскальній чек, який друкується через «Програмний РРО»?

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що визначення розрахункового документу встановлено Законом України від 20 вересня 2019 року № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг», згідно з яким:

13:11:18 18.11.2021

Увага! Затверджено Порядок, який визначає правила ведення обліку товарних запасів.

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що Наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2021 № 496 (далі – Наказ № 496) затверджено Порядок, який визначає правила ведення обліку товарних запасів та поширюється на фізичних осіб - підприємців, у тому числі платників єдиного податку (далі – ФОП), які відповідно до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» зобов’язані вести облік товарних запасів та здійснювати продаж лише тих товарів, що відображені в такому обліку, та осіб, які фактично здійснюють продаж товарів (надання послуг) та/або розрахункові операції в місці продажу (господарському об’єкті) такого ФОП.

13:08:13 18.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних