A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Новини Золочівської селищної ради

Дата: від до Скинути

У Харківській області покращили оснащення Пунктів Незламності

У Харківській області покращили оснащення Пунктів Незламності

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 23 листопада під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі. На сьогодні в Харківській області розгорнуто 933 Пункти Незламності, з яких понад 900 уже працює, решта – в резерві. У минулому сезоні максимальна кількість Пунктів Незламності, що діяли в області, сягала 761. «Усі Пункти Незламності були проінспектовані профільними службами, органами місцевого самоврядування та відповідними департаментами ХОВА. Уже є резерви палива, продуктів та води, їх забезпечено інтернетом, спальними мішками тощо. Порівняно з минулим роком покращили оснащення Пунктів Незламності, їхня кількість збільшилася. У разі необхідності вони будуть приймати людей», – сказав Олег Синєгубов. Подробиці та відеозапис брифінгу – за посиланням: https://kharkivoda.gov.ua/news/124265 

15:29 23.11.2023

До уваги власників і користувачів земельних ділянок Харківської області право власності (користування) на які виникло до 2004 року !

До уваги власників і користувачів земельних ділянок Харківської області право власності (користування) на які виникло до 2004 року !

З метою виконання Указу Президента України від 22.07.2019 року № 542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству», Головне управління Держгеокадастру у Харківській області звертає увагу громадян, підприємств, установ та організацій області на необхідність внесення до Державного земельного кадастру відомостей про земельні ділянки, право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами та договорами оренди.

14:52 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних