A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Золочівської селищної ради.

Дата: 24.01.2022 13:59
Кількість переглядів: 212

 У ході якого було розглянуто низку важливих питань: надано дозволи на зріз аварійних дерев, на вчинення правочинів, затверджено тарифи на платні послуги, які надаються центром надання соціальних послуг на 2022 рік, присвоєно поштові адреси житловим будинкам індивідуального житлового фонду. Члени виконкому затвердили перелік підприємств та видів громадських робіт на 2022 рік для засуджених і притягнутих до адміністративної відповідальності осіб, на яких судом накладено стягнення у вигляді громадських робіт. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Після виконкому селищний голова Віктор Коваленко провів нараду зі старостами. Відзвітували про проведену роботу протягом тижня в старостинських округах, відпрацювали завдання і плани на наступний. У зв'язку з продовженням складних погодних умов, старостам і відповідним службам дано доручення тримати на контролі стан доріг та електропостачання. Особливу увагу приділити безпеці місць масового перебування людей - закладів соціальної сфери, лікувальних закладів, магазинів, тощо.

За даними медиків - спалах коронавірусної інфекції зростає. Домовилися продовжити роз’яснювальну роботу із мешканцями населених пунктів щодо дотримання карантинних обмежень і необхідності проведення вакцинування.

?Пам’ятаймо: наше здоров’я — це наша відповідальність. Подбай про себе та близьких!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.