A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

З робочою поїздкою Удянський старостинський округ відвідав селищний голова Віктор Коваленко.

Дата: 18.01.2022 13:23
Кількість переглядів: 226

На території проживає близько семисот мешканців, медичні послуги люди отримують за місцем проживання. В селі працює фельдшерський пункт, його роботу забезпечують три працівники. Нещодавно відремонтовано сходи, що ведуть до закладу, тепер пацієнтам значно зручніше і безпечніше діставатися в будівлю. Заклад забезпечений ліками для надання невідкладної допомоги, а в аптечному пункті можна придбати необхідні медикаменти.

На другому поверсі будинку старостинського округу облаштовано кімнату для занять спортом, в тому числі, для гри в теніс. Враховуючи відсутність у місцевій школі спортивної зали, це додаткова можливість для проведення уроків фізкультури, також діти можуть вдосконалювати навички гри у позаурочний час, що сприяє їх активному дозвіллю.

З метою якісної організації дистанційного навчання селищний голова Віктор Коваленко передав вчителям математики, історії, географії Удянського ліцею ноутбуки. Сучасне обладнання придбано на умовах співфінансування з селищного та обласного бюджетів.

У місцевому дошкільному закладі триває навчально-виховний процес, його відвідують 15 дітей. Заняття проходять змістовно і цікаво для малечі. На час відвідування діти саме малювали і з задоволенням продемонстрували свої роботи.

У всіх закладах соціальної сфери підтримується належний температурний режим, проводиться скринінг температури, вологе прибирання із деззасобами, є антисептики, постійно здійснюється провітрювання приміщень.

Слід зазначити, що до вакцинування в старостинському окрузі теж відносяться відповідально, проводять роз’яснювальну роботу з населенням, складають списки. Саме завтра приїде бригада медиків щоб зробити щеплення всім бажаючим. Маємо добрий приклад для всіх нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.