A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА СУБ’ЄКТАМ ПРОБАЦІЇ.

Дата: 27.09.2021 14:34
Кількість переглядів: 298

В рамках виконання спільного меморандуму про співпрацю, персоналом Богодухівського РВ №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області нещодавно спільно із заступником начальника відділу «Золочівське бюро правової допомоги» Харківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дзьонь О. О. із дотриманням заходів особистого захисту персоналу та засуджених, щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) проведено черговий запланований захід з консультаційної роботи з метою підвищення правової поінформованості засуджених щодо захисту своїх прав, права на безоплатну правову допомогу та попередження вчинення нових правопорушень особами, які перебувають на обліку в органах пробації.

Засудженим, які перебувають на обліку в Богодухівського РВ №2 з питань пробації були роз’яснені їх права як громадянина України при вирішенні майнових спорів, при розподілі майна подружжя, при розлученні та дії в разі відсутності у спадкоємців правовстановлюючих документів, при прийнятті спадщини, вирішення питань щодо поновлення втрачених документів, свідоцтва про народження та про розірвання шлюбу, захисту особистих прав та свобод людини-громадянина. Також було проінформовано про відповідальність за несплату аліментів та права і обов’язки обох батьків у разі розлучення. 

Співпраця між Богодухівським РВ №2 філії Державної установи «Центр пробації»  та представниками відділу «Золочівське бюро правової допомоги» Харківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги стала приносити позитивні зрушення у відношенні засуджених до проведення інформаційно-правових заходів та соціально-виховної роботи, в яких останні активно приймають участь.  По закінченню заходу суб’єктам пробації були роздані друковані буклети роз’яснювального характеру «Я МАЮ ПРАВО».

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних