A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Онлайн-нарада зі старостами.

Дата: 05.05.2021 13:38
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

Селищний голова Віктор Коваленко провів онлайн-нараду зі старостами.

Звітували про хід заходів з благоустрою. Зараз на порядку денному – ремонт пам’ятників, що увічнюють подвиг героїв Другої світової війни, грейдерування доріг, побілка дерев, розчищення лісосмуг, ліквідація стихійних сміттєзвалищ. Значну підтримку в роботах надають місцеві сільгоспвиробники. Велика вдячність їм за це! Незважаючи на дощі, за вихідні трапилося дві пожежі, один з постраждалих після отриманих опіків помер. У ході наради наголошено на необхідності проведення з населенням, членами садівничих кооперативів і товариств роз’яснювальних бесід щодо обережного поводження з вогнем.

Попереду відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Враховуючи карантинні обмеження, масових заходів на території громади не планується. 7 травня відбудеться об’їзд пам’ятних міст Золочева. Керівники громади разом із ветеранами війни та праці, дітьми війни, громадськими активістами візьмуть участь у церемонії покладання квітів, вшанують пам'ять захисників хвилиною мовчання. Аналогічні заходи рекомендовано провести на території старостинських округів. Необхідно потурбуватися, щоб кожен ветеран напередодні свят отримав подарунки. Ці люди потребують нашої уваги, заслуговують на шану та повагу.

Триває підготовка до навчань з територіальної оборони Харківщини, що проходитимуть з 12 по 26 травня. До участі долучаться і резервісти та військовозобов’язані золочівці, які будуть забезпечені одягом, харчуванням, зброєю та спорядженням за рахунок Міністерства оборони України.

Бажаємо всім здоров’я, мирного неба, щасливих святкових днів в родинному колі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних