A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Відбулася онлайн-нарада зі старостами.

Дата: 26.04.2021 14:01
Кількість переглядів: 691

Черговий робочий тиждень селищний голова Віктор Коваленко розпочав з онлайн-наради зі старостами.

На територіях старостинських округів тривають заходи з благоустрою, висаджуються дерева та квіти. Продовжується прибирання скверів, дитячих та спортивних майданчиків, сьогодні доглянутий вигляд мають більшість приватних домоволодінь. У ході підготовки до Великодніх свят вирубується порость на кладовищах, вивозиться сміття, завозиться пісок. У ході роботи заслухано звіти старост щодо стану справ із поширенням коронавірусної інфекції. Ситуація залишається напруженою. За даними медиків, за вихідні маємо 35 нових підтверджених випадків захворювання. Тому наголошено на необхідності проведення роз’яснювальної роботи на місцях, беззаперечному дотриманні самоізоляції і карантинних обмежень, як населенням, так і власниками торгівельних точок.

З нагоди 35-річчя Чорнобильської трагедії у сільських населених пунктах вшанували земляків-ліквідаторів, яких немає з нами, подякували і вручили подарунки та продовольчі набори героям, які серед нас.

Визначилися із громадськими активістами, що виявили бажання співпрацювати із Золочівським молодіжним хабом. Поки спілкування, погодження плану дій, проходитиме в режимі онлайн, але сподіваємося, все ж ми колись повернемося до звичного докарантинного життя.

Бажаємо всім здоров’я , оптимізму та весняного настрою! Адже за тиждень – Великдень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.