A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Наш Золочів чепурнішає і зеленішає просто на очах!

Дата: 26.04.2021 11:46
Кількість переглядів: 696

 

Робоча група селищної ради з питань перевірки дотримання правил благоустрою за участю працівників правоохоронних органів сьогодні повторно працювала на вулицях Леваневського, Горького, Кренкеля, Підгірній, Броненосця Потьомкіна. Цього разу до роботи долучилися представники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Враховуючи велику кількість випадків спалювання сміття, підпалів сухої трави, надзвичайники проводили роз’яснювальні бесіди щодо недопущення подібних випадків в майбутньому.

Переважна кількість господарів вже понаводили лад біля своїх помешкань. На нерадивих порушників правил благоустрою складено протоколи. Після вручення їм попереджень комунальним підприємством «ЖКГ Золочівської селищної ради» пройшло достатньо часу, але прибудинкі території досі захаращені, на них панує безлад.

До організації робіт з прибирання почали активно долучатися вуличні комітети. Вони пояснюють мешканцям, що вивезти великогабаритні будівельні відходи, гілки та листя у значних об’ємах можна об’єднавшись, визначивши день і замовивши машину у КП «ЖКГ Золочівської селищної ради». На сьогодні комунальники вже отримали кілька таких замовлень.

Давайте разом дбати про красу і комфорт нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.