A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

До відома сільгосптоваровиробників! Щодо форвардної програми закупівель зерна урожаю 2021 року.

Дата: 08.04.2021 14:18
Кількість переглядів: 165

Повідомляємо, що АТ «Аграрний фонд» розпочинає весняну форвардну програму закупівель зерна урожаю 2021 року.

Розмір авансового платежу встановлено на рівні 65% від загальної вартості поставки за договором, у відповідності до системи оцінки клієнтів.

Рівень цін весняної форвардної програми, виходячи з яких здійснюватиметься передплата за договорами на зерно пшениці 2 класу-5800 грн./тонну, пшениці З класу - 5600 грн/тонну, жита 2 та З класів - 4000 грн/тонну.

Відсоткова ставка за користування коштами попередньої оплати без урахування курсових коливань від 17% до 19% в гривні, а з урахуванням курсових коливань - 11% в доларах США.

АТ «Аграрний фонд» співпрацюватиме з великими агрохолдингами, малими та середніми фермерськими агрогосподарствами, які мають успішний досвід вирощування сільськогосподарських культур, з позитивною кредитною історією та без податкової заборгованості. При цьому є певні вимоги до обсягу мінімальної партії: для пшениці - 100 тонн, жита - 50 тонн.

З повним переліком документів, необхідних для укладання договору з АТ «Аграрний фонд», можна ознайомитись в розділі http://аgrofond.gov.ua/buy/forvard-2021.

Детальну інформацію стосовно умов весняної форвардної програми в частині фінансування можна отримати у відділі АТ «Аграрний фонд» у Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, буд. 79, контактні телефони: (057) 752-18-35- моб. 067-328-65-87.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.