A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Стан дотримання карантинних заходів.

Дата: 30.03.2021 16:39
Кількість переглядів: 138

У зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації з захворюваності на коронавірус в Україні і несприятливою ситуацією в Золочівському районі фахівці Золочівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області згідно протоколів засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС Богодухівського району Харківської області №3 від 22.03.2021 та №7 від 17.03.2021 проводять перевірки закладів загальної середньої  освіти, закладів дошкільної освіти, спортивних залів, фітнес-центрів, закладів громадського харчування, об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, агропродовольчогоринку ПХО «Золочівський ринок»  з питання дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів, спрямованих на попередження поширення коронавірусної інфекції.

За період з 1березня по 29 березня  перевірено 78 об’єктів,порушення виявили в48 закладах (62%), оформлено 12 протоколів про порушення санітарних норм, надано  приписи та пропозиції 48 суб’єктам господарювання  про усунення виявлених  порушень.

На багатьох об’єктах  свідомо і відповідально ставляться до виконання встановлених обмежень та забезпечують дотримання основних профілактичних та протиепідемічних заходів, але є об’єкти, де  порушення виявлені. Відсутність дезінфекційних засобів, відсутні інформаційні матеріали щодо дотримання профілактики коронавірусної хвороби,  температурний скринінг працівників не проводиться, відсутність маркування щодо дотримання дистанції - такі основні порушення зафіксовані фахівцями Золочівського  управління.

У кожному перевіреному закладі проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання та відвідувачами з питань профілактики коронавірусної хвороби, надаються пропозиції, рекомендації, щодо дотримання протиепідемічних вимог.

Тільки дотриманням встановлених обмежень можливо попередити поширення коронавірусної інфекції, запобігти виникненню нових випадків захворювань.

Проведення заходів щодо профілактики спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, триває.

 

Золочівське  управління Головного управління

Держпродспоживслужби в Харківській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних