A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

Дата: 16.10.2019 11:19
Кількість переглядів: 230

 

Золочівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області інформує, що з метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в районі зі сказу тварин та відповідно до розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України від 28.08.2019 №76 «Щодо організації заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин в Україні», у другій половині жовтня 2019 року (орієнтовано з 15.10.2019) в Золочівському районі Харківської області буде проводитись кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

Розповсюдження приманок з вакциною відбуватиметься шляхом розкидання із літаків над лісовими та польовими угіддями Золочівського району.

Приманка безпечна для людей і тварин має вигляд невеликих брикетів розміром 3 см на 5 см із запахом м'ясо-кісткового борошна. У середині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.

Дані заходи забезпечать створення стійкого імунітету у диких тварин, котрі є основними розповсюджувачами збудника сказу та значно покращать епізоотичну ситуацію в районі.

Прохання до мешканців району: з порозумінням відноситись до даного заходу та при виявленні приманок — не брати їх руками, не переносити та не руйнувати.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.