A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Утримання прибудинкової території.

Дата: 12.08.2019 16:28
Кількість переглядів: 603

 

Шановні мешканці Золочівської селищної територіальної громади!

 

 

Благоустрійце не тільки візитна картка кожного населеного пункту, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального обслуговування населеного пункту.

На жаль, не всі власники домоволодінь відповідально ставляться до свого обовязку утримання прибудинкової території у належному стані і наявність біля двору куп будівельних матеріалів або будівельно сміття, несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забуряненість не є поодиноким явищем.

З огляду на це, виконком Золочівської селищної ради нагадує, що відповідно до Правил благоустрою території населених пунктів Золочівської селищної ради, затвердженими Золочівської селищною радою, благоустрій присадибної ділянки та прилеглої до присадибної ділянки території проводиться її власником або користувачем цієї ділянки. Відповідно до вказаних Правил власники домоволодінь повинні утримувати в належному стані 20 м від межі відведеної земельної ділянки або до проїжджої частини вулиці.

У випадку порушень Правил благоустрою громадяни притягаються до матеріальної, дисциплінарної, адміністративної або кримінальної відповідальності.

Наголошуємо, якщо Вами порушено правила благоустрою території населених пунктів Золочівської селищної ради, то відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні порушення – «порушення тягне за собою накладання штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованого мінімумів доходів громадян (340.00-1360.00грн)».

 

Звертаємося до власників домоволодінь з проханням провести необхідний комплекс робіт з упорядкування прибудинкових територій

Давайте спільними зусиллями зробимо наше край чистим та затишним!

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних