A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Визначено виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів Золочівської об’єднаної територіальної громади/

Дата: 17.04.2019 16:10
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

Золочівська селищна рада інформує — 16 квітня 2019 року відбулося засідання конкурсної комісії на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів Золочівської об’єднаної територіальної громади. Оголошення про початок конкурсу було оприлюднене 16 березня 2019 року і протягом 30 днів зацікавлені особи мали змогу подати пакет необхідних для участі документів. Пропозиції надійшли лише від комунального підприємства «Золочівкомунсервіс», подані документи відповідали вимогам і КП «Золочівкомунсервіс» одноголосно було визнано переможцем конкурсу.

Тарифи, запропоновані учасником конкурсу відповідають вимогам Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 26.07.2006 р. № 1010, розраховані для окремих категорій споживачів та  складають:

  •  для бюджетних установ – 120 грн/м³,
  •  для інших установ – 150 грн/м³.
  •  для населення - 120 грн/ м³, що становить  20 грн/ особи/ місяць.

Отже,  починаючи з травня 2019 року, маємо нового надавача послуг з централізованого вивезення ТПВ і нові реквізити для оплати за спожиті послуги. Більш детальну інформацію буде надано у наступних випусках газети


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних