A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Оголошення про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації

Дата: 14.03.2018 11:13
Кількість переглядів: 377

Оголошення про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, Золочівська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

«Детальний план території для будівництва та обслуговування закладу охорони здоров’я та соціальної допомоги (амбулаторії загальної практики сімейної медицини), розташованої в с. Довжик по вулиці Миру Золочівського району, Харківської області»

«Детальний план території для будівництва та обслуговування закладу охорони здоров’я та соціальної допомоги (амбулаторії загальної практики сімейної медицини), розташованої в с. Велика Рогозянка по вулиці Центральна Золочівського району, Харківської області»

Детальний план території для будівництва та обслуговування закладу охорони здоров’я та соціальної допомоги (амбулаторії загальної практики сімейної медицини), розташованої в с. Довжик по вулиці Миру Золочівського району, Харківської області, виконується відповідно до рішення II сесії VIII скликання Золочівської селищної ради від 22.12.2017 №191.

Детальний план території для будівництва та обслуговування закладу охорони здоров’я та соціальної допомоги (амбулаторії загальної практики сімейної медицини), розташованої в с. Велика Рогозянка по вулиці Центральна Золочівського району, Харківської області, виконується відповідно до рішення II сесії VIII скликання Золочівської селищної ради від 22.12.2017 №192.

Виконання детальних планів території пов’язано з необхідністю будівництва закладів охорони здоров’я в с. Довжик та в с. Велика Рогозянка. Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, відведення земельних ділянок, будівництво та благоустрій території, прокладку інженерних мереж, розбудову транспортної інфраструктури.

Замовник містобудівної документації – Золочівська селищна рада.

Розробник містобудівної документації – ПП «Перспектива ДІ», юридична адреса 62300, Харківська обл., м. Дергачі, вул. Сумський Шлях, 19В.

Посадовою особою, відповідальною за організацію розгляду пропозицій, визначено заступника Золочівського селищного голови Попова О.Ф.

Детально із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися за адресою: смт Золочів, вул. Центральна, 13А, приміщення селищної ради в період з 14 березня по 14 квітня 2018 року.

Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подавати до Золочівської селищної ради за адресою: 62203, Харківська обл., смт Золочів, вул. Центральна, 13А.

ДОДАТОК !

ДОДАТОК 2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних