A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Оголошення

Інформація для суб’єктів господарювання

25 квітня 2018 року буде проведено KUZNETS BUSINESS DAY, у рамках якого відбудеться безкоштовний тренінг «Trade Helpdesk: онлайн платформа збору аналітичних відомостей та інструмент розвитку експорту». Освітній захід є складовою частиною проекту «Абетка експортера–2018».

09:31:02 24.04.2018

Увага проводиться конкурс на отримання безвідсоткового кредиту

«ХАРКІВСЬКИМ РЕГІОНАЛЬНИМ ФОНДОМ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації з 10 квітня по 15 червня 2018 року проводиться конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого і середнього підприємництва Харківської області у національній валюті України в розмірі від 50 до 75 тис. грн строком до 1 року, від 75 до 200 тис. грн – строком до 2 років. Мікрокредити надаються для виробництва, переробки і збуту виробленої продукції, придбання техніки, обладнання, інноваційних та енергозберігаючих технологій, будівництва і реконструкції виробничих приміщень, надання послуг, у тому числі у сфері сільського зеленого туризму. З умовами проведення конкурсу можна ознайомитись на сайті ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА – www.kharkiv.biz.ua.

09:15:58 18.04.2018

До відома депутатів селищної ради

З метою підготовки спільної позиції керівників та депутатів місцевих рад Харківської області щодо удосконалення положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», просимо надсилати до селищної ради відповідні пропозиції, які будуть узагальнені та направлені до Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області до 24 квітня 2018 року. 

16:02:51 13.04.2018

До уваги громадських організацій, батьківських рад, ОСББ та інших

Повідомляємо, що 15 березня 2018 року на засіданні Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє" було прийняте рішення щодо подовження терміну подання заявок та конкурсної документації до 17:00 25 березня 2018 року за посиланням: http://konkurs.oblrada-kharkiv.gov.ua 

15:53:10 19.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних