Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Оголошення

До відома сільгосптоваровиробників!

Торгово-промисловою палатою України повідомлено, що аграрії, врожаї яких постраждали внаслідок несприятливих погодних умов, мають можливість підтвердити істотні зміни обставин умов договорів, які сільгосптоваровиробники уклали з контрагентами під урожай 2020 року. Для цього потрібно звернутися до Торгово-промислової палати України за телефоном: 0676240976 або на електронну адресу: [email protected].

09:07:18 26.02.2021

Проводиться конкурсний відбір виконавця робіт з підготовки лотів та проведення земельних торгів.

 Золочівська селищна рада (Організатор земельних торгів) відповідно до статей 122, 135, 136 Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішенням VI сесії Золочівської селищної ради VIII скликання «Про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди на які може бути реалізовано на земельних торгах та оголошення конкурсу з визначення виконавця робіт з підготовки лотів та проведення земельних торгів» № 363 від 23.02.2021 року проводить відбір виконавця робіт з підготовки лотів та проведення земельних торгів з реалізації права оренди наступних земельних ділянок:

16:05:47 24.02.2021

До відома жителів громади.

З 22 лютого 2021 року розпочинає свою роботу Служба судової охорони. Основною метою роботи є попередження надзвичайних ситуацій та профілактика правопорушень.

11:42:03 19.02.2021

До відома сільгоспвиробників. Щодо поводження з пестицидами та агрохімікатами.

Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляємо, що протягом року, що минув надходили чисельні скарги від громадян та господарств щодо порушення санітарних правил при використанні засобів захисту рослин (недодержання розривів від полів, що обробляються до інших об’єктів, відсутності завчасного інформування про проведення обробок та проведення обробок в денний час доби, використання неякісних, фальсифікованих засобів захисту рослин та інше).

11:05:24 19.02.2021

До відома ініціативних груп та ОСББ.

Департамент житлово-комунального господарства ХОДА проводить онлайн вебінари для ініціативних груп, ОСББ. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням. Запрошуємо взяти участь.

09:06:18 18.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних