A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Оголошення

Оголошення про намір коригування тарифів.

Комунальне підприємство « Феськівське житлово-комунальне господарство Золочівської селищної ради Золочівського району Харківської області» повідомляє про намір коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в с. Феськи, Малі Феськи та Високе по Феськівському старостинському округу. Коригування тарифів здійснюється у зв’язку зі збільшенням мінімальної заробітної плати і відповідно нарахування на заробітну плату та вартості електроенергії.

09:44:04 03.09.2021

Оголошення про намір коригування тарифів.

КП «ЖКГ Золочівської селищної ради» інформує, що у зв’язку зі змінами в оплаті праці, а саме збільшення мінімальної заробітної плати і відповідно нарахувань на заробітну плату, збільшення вартості електроенергії та ПММ, розміру загальнодержавних податків, маємо намір здійснити коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в смт. Золочів та в Світличанському, Калиновецькому, Лютівському, Одноробівському Першому, Великорогозянському, Писарівському та Малорогозянському старостинських округах Золочівської селищної ради.

09:42:02 03.09.2021

Оголошення про намір коригування тарифів.

КП Олександрівське КСП Золочівської селищної ради Золочівського району Харківської області» інформує, що згідно Закону України «Про Державний бюджет на 2021 рік», відбулися зміни в бік збільшення по вартості електроенергії, розміру загальнодержавних податків,мінімальної заробітної плати і нарахування на заробітну плату.

09:41:32 03.09.2021

Оголошення про намір коригування тарифів.

КП «Одноробівське житлово-комунальне підприємство Золочівської селищної ради Золочівського району Харківської області» повідомляє про намір коригування тарифів  на послуги з централізованного водопостачання та водовідведення у с. Одноробівка.  Коригування  тарифів здійснюється  у зв’язку зі збільшенням  мінімальної  заробітної плати відповідно нарахування  на заробітну плату та  вартості  електроенергії.

09:38:05 03.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних