Золочівська громада
Харківська область, Богодухівський район

Державна податкова служба

Деякі питання застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних ПРРО.

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що дія Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265) який визначає правові засади застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних ПРРО, поширюється на усіх суб’єктів господарювання, їх господарські одиниці та представників (уповноважених осіб) суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі.

15:40:24 05.11.2021

Податкова знижка для фізичних осіб.

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

09:17:06 29.10.2021

Як декларанту розрахувати базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування щодо валютних цінностей?

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що для валютних цінностей базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування є грошова вартість відповідного об’єкта декларування або номінальна вартість грошової вимоги, у тому числі за позиками, наданими третім особам.

09:14:51 29.10.2021

У разі несплати збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування декларація вважається неподаною.

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що у разі несплати або сплати в неповному обсязі суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, зазначеної в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації, у встановлений строк одноразова (спеціальна) добровільна декларація вважається неподаною та на декларанта не поширюються державні гарантії та звільнення від відповідальності.

09:14:48 29.10.2021

Звертаємо увагу на важливість дотримання трудового законодавства.

Начальник управління податкового аудиту  Головного управління ДПС у Харківській області Артем Остапов повідомив, що під час проведення фактичних перевірок здійснюється контроль за дотриманням трудового законодавства.

09:11:56 29.10.2021

Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2022 рік.

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що до Єдиного реєстру включаються суб’єкти господарювання незалежно від форми власності, що є юридичними особами та платниками податку на додану вартість, здійснюють реалізацію майна шляхом проведення біржових торгів (аукціонів) або через роздрібну торгівельну мережу.

12:08:34 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних